Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Miljø & Sikkerhed

​Ribe VVS Service A/S har flere medarbejdere der indenfor de sidste 2 år har gennemgået Arbejdsmiljøuddannelsen.

På byggepladser hvor der er mere end 5 ansatte beskæftiget ad gangen, er der altid en medarbejder der har gennemført Arbejdsmiljøuddannelsen.

Vi prioriterer vores medarbejderes arbejdsvilkår og sikkerhed højt, og stiller alle nødvendige sikkerhedsforanstaltninger og hjælpemidler til rådighed.

Vores overmontør og entrepriseleder på pladsen, gennemgår samtlige byggeriets faser, for sammen at afdække eventuelle farlige situationer og på forhånd sikre at montørerne bliver gjort opmærksomme på disse og har de nødvendige hjælpemidler til rådighed.

Samtidig gør vi opmærksom på, at vi udelukkende arbejder efter Arbejdstilsynets regler - og i samarbejde med dem, afklarer og løser eventuelle vanskelige arbejdsforhold.

Vor miljøledelsessikring / sundhed sker i samarbejde med aut. miljørådgivere hos EL- og VVS Branchen & BST, samt i henhold til intentionerne baseret på ISO 14001, hvoraf også vort arbejdsmiljø er en integreret del. Vi lægger også største vægt på, at fx byggeaffald sorteres og bortskaffes på forsvarlig måde.

Sikkerhedsarbejdet, ledet og koordineret af vores sikkerhedsorganisation, prioriteres højt i forbindelse med entreprisernes gennemførelse. Det kan her tilføjes, at vores virksomhed ikke har oplevet større ulykker i en meget lang årrække, men blot mindre småskader / skrammer. En statistik vi værner meget om.​

Få et godt tilbud i dag

Ring på tlf.: ​75 42 06 21

Kontaktoplysninger

Ribe VVS​ Service A/S

Ørstedsvej 1

6760​ Ribe​

Tlf.: 75 42 06 21

 

E-mail: ribevvs@ribevvs.dk

​CVR: 27916716

Om ribe vvs service A/S

​Ribe VVS Service er en veletableret virksomhed, der udfører alle former for VVS-arbejde. Vi har mange servicebiler, der løser opgaver i hele lokalområdet. 

Søg på ribevvs.dk:

Kvalitetssikring

Ribe VVS Service A/S er bl.a. autoriseret kloak- og VVS-installatør med anerkendt kvalitetsstyrings-system og under løbende godkendelse i samarbejde med Tekniq.