Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Kvalitetssikring

Ribe VVS er bl.a. autoriseret VVS-installatør med anerkendt kvalitetsstyrings-system iht. Dansk VVS Kvalitet, suppleret med de overordnede intentioner i ISO 9001, og under løbende godkendelse i samarbejde med Tekniq.

Udover håndbogen har KS-systemet forskellige kontrolrapporter for modtagekontrol, proceskontrol, slutkontrol m.m., der sags-tilpasses med udgangspunkt i en kontrolplan.

Sideløbende med disse kontrolfunktioner, sikres kvaliteten gennem entrepriseledernes løbende / daglige kontrol med byggesagerne, ligesom vi bestræber os på at fastholde dygtige medarbejdere i årelange ansættelser, således at erfaring og kvalifikationer bevares og styrkes.​​

Ved indgåelse af en større entreprise eller service- og vedligeholdelsesaftale, vil der blive udarbejdet en driftsorganisation. I denne vil evt. underentreprenører / samarbejdspartnere blive navngivet, sammen med oplysning om navne på ledende medarbejdere. Ligeledes vil der, ved evt. tværfaglig etablering af multisjak, blive aftalt ledelsesfunktion med KS-ansvar og initiativtager til løsningsorienteret dialog ved evt. påbegyndelse af konflikt mv.​

Kontaktoplysninger

Ribe VVS​

Mådevej 37

6700 Esbjerg

Tlf.: 75 42 06 21

E-mail: generelt@ribevvs.dk

​CVR: 44142155

Bankkonto: 8117 1609275

EAN nr.: 5790002747564

Om ribe vvs

Ribe VVS har eksisteret i mere end 75 år. Vi udfører tekniske storentrepriser og VVS-fagentrepriser i hele Danmark.

Vores fundament er bygget på godt håndværk, personlig tillid og kvalitetsbevidst omhyggelighed.

​Se cookiedeklaration her

INSTALLATØRGRUPPEN

​​I 2023 blev vi en del af InstallatørGruppen. ​​s mere

Søg på ribevvs.dk her

Kvalitetssikring

Ribe VVS er autoriseret VVS-installatør med anerkendt kvalitetsstyringssystem og under løbende godkendelse i samarbejde med Tekniq.