Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Miljø & Sikkerhed

Vi prioriterer vores medarbejderes arbejdsvilkår og sikkerhed højt, og stiller alle nødvendige sikkerhedsforanstaltninger og hjælpemidler til rådighed.

På byggepladser, hvor der er mere end fem ansatte beskæftiget ad gangen, er der altid en af vores medarbejdere, som har gennemført Arbejdsmiljøuddannelsen.

Vores overmontør og entrepriseleder på pladsen gennemgår samtlige faser i byggeriet, for sammen at afdække eventuelle farlige situationer og på forhånd sikre, at montørerne bliver gjort opmærksomme på disse, og har de nødvendige hjælpemidler til rådighed. Samtidig gør vi opmærksom på, at vi udelukkende arbejder efter Arbejdstilsynets regler - og i samarbejde med dem, afklarer og løser eventuelle vanskelige arbejdsforhold.

Miljøledelsessikring og -sundhed sker i samarbejde med autoriserede miljørådgivere hos EL- og VVS Branchen & BST samt i henhold til intentionerne baseret på ISO 14001, hvoraf arbejdsmiljø er en integreret del. Vi lægger også største vægt på, at fx byggeaffald sorteres og bortskaffes på forsvarlig vis.

Sikkerhedsarbejdet, ledet og koordineret af vores sikkerhedsorganisation, prioriteres højt i forbindelse med entreprisernes gennemførelse. Det kan her tilføjes, at vores virksomhed ikke har oplevet større ulykker i en meget lang årrække, men blot mindre småskader / skrammer. En statistik vi værner meget om.

Kontaktoplysninger

Ribe VVS​

Mådevej 37

6700 Esbjerg

Tlf.: 75 42 06 21

E-mail: generelt@ribevvs.dk

​CVR: 44142155

Bankkonto: 8117 1609275

EAN nr.: 5790002747564

Om ribe vvs

Ribe VVS har eksisteret i mere end 75 år. Vi udfører tekniske storentrepriser og VVS-fagentrepriser i hele Danmark.

Vores fundament er bygget på godt håndværk, personlig tillid og kvalitetsbevidst omhyggelighed.

​Se cookiedeklaration her

INSTALLATØRGRUPPEN

​​I 2023 blev vi en del af InstallatørGruppen. ​​s mere

Søg på ribevvs.dk her

Kvalitetssikring

Ribe VVS er autoriseret VVS-installatør med anerkendt kvalitetsstyringssystem og under løbende godkendelse i samarbejde med Tekniq.