Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Kvalitetssikring

Ribe VVS Service A/S er bl.a. autoriseret VVS-installatør med anerkendt kvalitetsstyrings-system iht. Dansk VVS Kvalitet, suppleret med de overordnede intentioner i ISO 9001, og under løbende godkendelse i samarbejde med Tekniq.

Udover håndbogen har KS-systemet forskellige kontrolrapporter for modtagekontrol, proceskontrol, slutkontrol m.m., der sags-tilpasses med udgangspunkt i en kontrolplan.

 

Sideløbende med disse kontrolfunktioner, sikres kvaliteten gennem entrepriseledernes løbende / daglige kontrol med byggesagerne, ligesom vi bestræber os på at fastholde dygtige medarbejdere i årelange ansættelser, således at erfaring og kvalifikationer bevares og styrkes.​

Ved indgåelse af en større entreprise eller service- og vedligeholdelsesaftale, vil der blive udarbejdet en driftsorganisation. I denne vil evt. underentreprenører / samarbejdspartnere blive navngivet, sammen med oplysning om navne på ledende medarbejdere. Ligeledes vil der, ved evt. tværfaglig etablering af multisjak, blive aftalt ledelsesfunktion med KS-ansvar og initiativtager til løsningsorienteret dialog ved evt. påbegyndelse af konflikt mv.​

Få et godt tilbud i dag

Ring på tlf.: ​75 42 06 21

Kontaktoplysninger

Ribe VVS​ Service A/S

Ørstedsvej 1

6760​ Ribe​

Tlf.: 75 42 06 21

 

E-mail: ribevvs@ribevvs.dk

​CVR: 27916716

Om ribe vvs service A/S

​Ribe VVS Service er en veletableret virksomhed, der udfører alle former for VVS-arbejde. Vi har mange servicebiler, der løser opgaver i hele lokalområdet. 

Søg på ribevvs.dk:

Kvalitetssikring

Ribe VVS Service A/S er bl.a. autoriseret kloak- og VVS-installatør med anerkendt kvalitetsstyrings-system og under løbende godkendelse i samarbejde med Tekniq.