Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

VVS-arbejde med kvalitet i fokus

Siden Ribe VVS blev grundlagt i 1948 har vi fokuseret på at levere professionel rådgivning og udføre VVS-installationer af den højeste standard. Vi har desuden altid prioriteret en omfattende service og høflig opførsel på vores arbejdspladser.

Vores værdier i forhold til både kunder og medarbejdere har spillet en afgørende rolle i vores stille og gradvise vækst. I er vi mere end 60 fagligt dygtige medarbejdere, der dedikerer sig til at udføre tekniske storentrepriser og VVS-fagentrepriser i hele landet.

Foruden nybyggeri påtager vi os i stigende omfang de krævende renoveringsopgaver i ejendomme, der er beboet under arbejdernes udførelse. Det er gennem årene blevet til mange tusinde lejligheder i den almene boligmasse og i klumper på op til 1200 lejligheder. Hertil kommer hospitaler, plejehjem og ældreboliger.

Vores langvarige eksistens som virksomhed er en konsekvens af kundernes tilfredshed, der går ud over tilfredshed med vores udførte opgaver og omfatter også vores resultatorienterede og bæredygtige værdier

Kontaktoplysninger

Ribe VVS​ 

Ørstedsvej 1

6760​ Ribe​

Tlf.: 75 42 06 21

 E-mail: generelt@ribe-vvs.dk

​CVR: 44142155

Bankkonto: 8117 1609275

EAN nr.: 5790002747564

Om ribe vvs

Ribe VVS har eksisteret i mere end 75 år. Vi udfører tekniske storentrepriser og VVS-fagentrepriser i hele Danmark. 

Vores fundament er bygget på godt håndværk, personlig tillid og kvalitetsbevidst omhyggelighed. 

Søg på ribevvs.dk her

Kvalitetssikring

Ribe VVS er bl.a. autoriseret kloak- og VVS-installatør med anerkendt kvalitetsstyrings-system og under løbende godkendelse i samarbejde med Tekniq.