Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Kloakering og rottespærre

20170518_161404

Som certificeret rottespærremontør, tilbyder Ribe VVS Service at installere, drive og vedligeholde rottespærrer i afløbsinstallationer.

Da en rottespærre kræver vedligeholdelse, tilbyder vi en seviceordning i forbindelse med installationen af rottespærren. Serviceordningen indeholder et årligt kontrolbesøg, hvor rottespærren efterses af vores fagmand på området.

Vi overholder og opfylder de af autorisationslovens krav om obligatorisk kvalitetssikring.

Kontaktformular til Ribe VVS - se under "Private kunder"...Kontaktformular

TX11 UNIVERSAL

Serien af VA-godkendte rottespærrere/rottesikring TX11 produceres i dimensionerne fra Ø100 op til Ø200mm, herunder også til strømpeforet rør i ovenstående dimensioner. Rottespærren er udført i rustfri bejdset staal AISI 316. Montage af rottespærren er et simpelt indgreb og foregår fra terræn med montage-stang uanset dybde. Alle rottespærrere er med åben bund, så der ikke opstår hindringer i bundløbet af brønden. Rottespærren er monteret med aftageligt vendbart spjæld, så den kan monteres både i tilløbs-og afløbssiden.

TX11 FLOW

TX11 FLOW er udviklet til at egne sig specielt til installation i områder der er plaget af de tiltagende tilbageløb i kloakken, samt steder hvor risikoen for tilstopning i kloaksystemet er større end normalt.

De er udstyret med et patenteret flydersystem, der ved opstand eller tilstopning i kloakken, automatisk åbner spjældene i rottespærren så længe opstanden / blokeringen varer ved.

Herved sikres det, at flowet i kloakken hele tiden har fri passage forbi rottespærren. Flyderen aktiveres når vandet i brønden stiger til 250mm, så der ikke er risiko for at rotter kan passere imens, da strækningen vil være under vand i perioden hvor spjældene er åbne.

VA-godkendelse

For at være sikre på at rottespærren overholder disse krav og også effektivt sikrer beskyttelse mod at rotterne kan slippe igennem, testes og gennemgår rottespærren en VA-godkendelse på Teknologisk Institut, rørcentret i Taastrup.

Denne VA-godkendelse er forbrugerens garanti for at rottespærren er testet og godkendt og overholder de fastsatte normer for rottespærrer.

Få et godt tilbud i dag

Ring på tlf.: ​75 42 06 21

Kontaktoplysninger

Ribe VVS​ Service A/S

Ørstedsvej 1

6760​ Ribe​

Tlf.: 75 42 06 21

 

E-mail: ribevvs@ribevvs.dk

​CVR: 27916716

Om ribe vvs service A/S

​Ribe VVS Service er en veletableret virksomhed, der udfører alle former for VVS-arbejde. Vi har mange servicebiler, der løser opgaver i hele landet. Læs mere om os.

Søg på ribevvs.dk:

SPORING AF MATERIEL

Med NanoLink app installeret er der fuldt overblik over firmaets materiel uanset hvor i verden man befinder sig.

NanoLink app er tilgængelig i

"App Store" og "Google Play"

 

Læs mere her:  NanoLink 

Kvalitetssikring

Ribe VVS Service A/S er bl.a. autoriseret kloak- og VVS-installatør med anerkendt kvalitetsstyrings-system og under løbende godkendelse i samarbejde med Tekniq.