Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Varme- og gasinstallationer​

Vores autoriserede VVS installatører udfører komplet varmeforsyning ved nybyggeri og renoveringer. Vi udfører også reparation af din installation, udskiftning af radiatorer, rør og lignende

 

  • Centralvarme, Gulvvarme og Radiatorer
  • Fjernvarme anlæg
  • Naturgas kedler og Varmeanlæg
  • Varmepumper, Jordvarme, Luft/Vand

For at se denne Youtube video skal du acceptere marketing cookies

Administrer samtykke

Ring uforpligtende til Ribe VVS Service, for yderligere info på tlf 75 42 06 21

eller send en kontaktformular du kan finde under "private kunder"... Kontaktformular

Varmesystemer

Et effektivt varmesystem gavner både trivsel og pengepung.
Hvis varmesystemet ikke fungerer optimalt, tager det længere tid før dit hjem er opvarmet. Det kan du både mærke på temperaturen og aflæse på varmeregningen - et ineffektivt varmesystem er dyrt i drift.
Vi tilbyder en grundig gennemgang af dit varmesystem, så det fungerer optimalt. Vi tilbyder løbende service, professionel varmestyring og levering og opsætning af nye varmeinstallationer. Det er vigtigt, at installation og vedligehold af varmeanlæg bliver udført korrekt og i overensstemmelse med gældende regler.
Med os som partner har du en garanti for, at arbejdet altid er i orden.

Gaskedler
Ribe VVS har god erfaring med gaskedler og naturgasanlæg.
Har du en gaskedel med mange år på bagen, kan det hurtigt vise sig at være en god forretning for både din varmeøkonomi og miljøet, at købe nyt.
Vi tilbyder en gennemgang af din varmeøkonomi, så du kan se hvad der kan betale sig.
Naturgas er den reneste af de fossile brændsler og der er mange muligheder, hvis det nye fyr skal være til naturgas.
Skal det være et kondenserende naturgasfyr eller et naturgasfyr, der kombineres med solvarme? Vi står klar med råd og vejledning før du træffer dit valg.

Vandvarmere & Vekslere
Ribe VVS tilbyder et stort udvalg af vandvarmere og tilbehør.
Som VVS-installatører er vi fortrolige med alle former for vandvarmere. Vi stiller vores kompetencer til rådighed hvis udstyr skal skiftes, renoveres eller vedligeholdes.
Ønsker du en automatisk termostatstyring eller opsætning af vandmålere, står vi altid klar med et tilbud, der passer til dit varmesystem.

Solvarme
Et solvarmeanlæg bruger den naturlige og vedvarende energi fra solens stråler til opvarmning af vand. Herefter kan det varme vand anvendes som brugsvand og/eller til rumopvarmning.
Der fås 2 typer solvarmeanlæg:
Solfangere, der er et væskebaseret solvarmesystem, der optager solenergi via væske i solfangeren, der cirkulerer ned i varmtvandsbeholderen.

Uanset om det er væske- eller el-baseret solvarme, består solvarmesystemet af én eller flere solfangere på husets tag forbundet med en varmtvandsbeholder inde i huset.
​Ribe VVS sætter solfangere op, så de passer til huset.
Står du overfor en ombygning eller tilbygning, kan solfangere med fordel tænkes ind i konstruktionen fra starten. Vi står til rådighed fra den første skitse til anlægget er tilsluttet og fungerer.
Et solvarmeanlæg er en miljøvenlig og fleksibel løsning. Det er en vedvarende energikilde, der let kan kombineres med de øvrige vand- og varmeanlæg du har i huset.
Selv når det er overskyet og dagene er korte, fungerer anlæggene. Du behøver med andre ord ikke at bekymre dig om det danske vejr.
Kontakt os for en vejledende samtale om mulighederne i solvarmeanlæg.
​Ønsker du at minimere din el-regning i sommerhuset, kan du med fordel få installeret solvarmeanlæg af Ribe VVS.
I sommerhalvåret udnytter du solens energi til vandopvarmning og i vinterhalvåret kan solenergien afsættes i en radiator, så sommerhuset holdes med varme så snart der er en smule lys.
Med solceller kan strømforbruget stort set reduceres til lyskilder.
Kontakt os - vi hjælper dig med glæde til at finde dine muligheder for reducering af elregningen ved hjælp af solenergi.

Radiatorer m.m.

Skal radiatoren hænge på væggen eller stå på gulvet? Skal det være en enkeltkonvektor eller dobbeltkonvektor? Skal radiatoren være i et vådrum eller i en stue?

Vi vejleder dig med glæde, så du træffer det bedste valg til dit hjem. Husk, at den rigtige fordeling af radiatorerne er til gavn for din varmeøkonomi.

Er termostaterne på dine radiatorer mere end ti år gamle, kan det være på tide med en udskiftning. 

Nye termostater (= optimering) reagerer hurtigere på temperaturskift, så du hele tiden har et behageligt indeklima.

 

Gulvvarmesystemer

Et gulvvarmesystem kan ikke ses eller høres, det samler ikke støv og står ikke i vejen for rengøring eller boligindretning. Tilmed giver det en behagelig fordeling af varmen og sikrer, at du aldrig får kolde fødder.

Ribe VVS har mange års erfaring med installation af gulvvarmesystemer, fra det lille badeværelse til den store institution.

Gulvvarme er let at regulere. Når gulvvarmesystemet er monteret og indreguleret, skal du kun koncentrere dig om termostaten. Den installeres i de rum, hvor du ønsker individuel temperaturstyring.

Et gulvvarmesystem kan også udstyres med pumper og automatik, så varmen reguleres automatisk efter temperatur og klokkeslæt.

 

Pumper - Brugsvand & Varme

Varmesystemer er vores speciale. Ribe VVS er derfor den rette at tage med på råd, når pumper skal justeres, repareres eller skiftes.

Vi installerer moderne automatik til varmestyring og monterer lavenergipumper på eksisterende anlæg. Vi går jeres vand- og varmesystem grundigt igennem, så I får de pumper, der passer til jeres system.

Med den rigtige pumpeteknologi bliver vandet i radiatorsystemet fordelt effektivt, så I får en hurtig, behagelig og økonomisk opvarmning af rummene.

Den rigtige pumpeteknologi sikrer også, at I altid har et stabilt vandtryk fra alle armaturer.

 

Jordvarme og varmepumper

Vil du gerne udvinde varme fra din egen jord (eller naboens) og udnytte det i din egen bolig?

Så er det Ribe VVS du skal tage med på råd.


Tilskudsordninger

Det er muligt at opnå energi tilskud til at udskifte en ældre installation, så den både bliver mere miljøvenlig, samt billigere i drift

Tilskud til installation af nyt eller renovering /opgradering af eksisterende varmesystem

Du kan blandt andet få tilskud, hvis du:

  • Installerer eller udvider dit varmeanlæg til en hybridløsning
  • Vælger solvarme
  • Investerer i en jordvarmepumpe
  • Udskifter din oliekedel med varmepumpe eller fjernvarme
  • Installerer en luft/vand varmepumpe

De tilskud energiselskaberne tilbyder, justeres ofte - og vi må derfor bede dig hente yderligere information hos dit energiselskab.

Få et godt tilbud i dag

Ring på tlf.: ​75 42 06 21

Kontaktoplysninger

Ribe VVS​ Service A/S

Ørstedsvej 1

6760​ Ribe​

Tlf.: 75 42 06 21

 

E-mail: ribevvs@ribevvs.dk

​CVR: 27916716

Om ribe vvs service A/S

​Ribe VVS Service er en veletableret virksomhed, der udfører alle former for VVS-arbejde. Vi har mange servicebiler, der løser opgaver i hele lokalområdet. 

Søg på ribevvs.dk:

Kvalitetssikring

Ribe VVS Service A/S er bl.a. autoriseret kloak- og VVS-installatør med anerkendt kvalitetsstyrings-system og under løbende godkendelse i samarbejde med Tekniq.